Hvad tilbyder vi?

Digital tilgængelighed – vigtigt for mange, godt for alle.

Inklusio er eksperter i at sikre, at din organisation opfylder alle krav til digital tilgængelighed, og skaber bedre brugeroplevelser for alle. Vi tilbyder hjælp til ledere, redaktører, webmastere, designere og udviklere, der sidder i organisationer, virksomheder, styrelser og kommuner. Vi rådgiver om tilgængelighed til web og mobil. Vi gør tilgængelighed overskueligt og nemt - fra opstart af proces til test af færdig løsning.

Partnerskaber

Sammen er vi stærkere. Vi samarbejder med andre konsulenthuse, softwareleverandører, designbureauer og rådgivere for at kunne tilbyde den bedste service på alle områder. Vi har blandt andet et tæt partnerskab med Siteimprove der er Danmarks mest benyttede software til tilgængelighedstest.

Bliv en del af i vores netværk

Strategi

Målsætning, strategiudvikling og forankring. At lave tilgængelighedsløsninger, der kan bruges af alle, kræver en kulturændring i organisationen. Eksempelvis mål og strategier der er godt forankret i ledelsen, at de involverede medarbejdere får den nødvendige opkvalificering og at tilgængelighed indtænkes i både planlægnings- og kvalitetssikringsarbejde.

Få hjælp til strategi

Udvikling

Prioritering, løsningsforslag og optimering. Vi hjælper med at undgå tilgængelighedsfejl allerede inden dit nye websted går i luften, og vi hjælper gerne med at tage dialogen med leverandører om, hvordan vi kommer i mål med tilgængelighedsforbedringer på eksisterende websteder.

Få hjælp til udvikling

Viden

Rådgivning, vejledning og oplæring. Vi kan hjælpe og vejlede din organisation med at overholde gældende lovgivning. Vi kan sikre, at I overholder alle standarder, såsom EN 301 549, Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 og WAI-ARIA best practices. Gennem årene har vi specialiseret os i værktøjer til tilgængelighedstest som f.eks. Siteimprove og QualWeb.

Få mere viden

Vurdering

Test, vurdering og monitorering. Hvad enten resultatet skal bruges til at lave en tilgængelighedserklæring, en plan for forbedringer på et eksisterende websted, eller til at vurdere, om et nyt websted ender med at være lige så tilgængeligt som aftalt i kontrakten.

Få en vurdering

Vi laver ikke tingene for dig, vi laver dem med dig. På den måde lærer du og dit team hele tiden mere om tilgængelighed og digital inklusion, og vil på sigt selv kunne varetage flere af opgaverne uden hjælp udenfra eller med mindre behov for konsulenthjælp.