Hvem er vi?

Inklusio er en konsulentvirksomhed der rådgiver om tilgængelighed til web og mobil. Vi gør tilgængelighed overskueligt og nemt - fra opstart af proces til test af færdig løsning.

Stein Erik Skotkjerra

Inklusios grundlægger og frontfigur er Stein Erik Skotkjerra.

Han er en passioneret forkæmper for en inkluderende digital verden. Med udgangspunkt i en menneskecentreret tilgang har han arbejdet som rådgiver, underviser og konsulent inden for ikt og digitalisering i 20 år.

Med teknologi som fællesnævner spænder hans karriere fra udvikling af ikt-værktøjer til blinde og svagsynede, iværksætter med eget konsulentfirma, til strategisk rådgiver for topledelsen i større virksomheder. Fælles for hans arbejde på disse områder er interesse for og ekspertise inden for inkluderende digitalisering, social bæredygtighed og læring i organisationer.

Anne Thyme Nørregaard

Anne Thyme Nørregaard er seniorkonsulent i tilgængelighed hos Inklusio.
Hun er Cand. it med en specialisering i usability og tilgængelighed og har arbejdet med tilgængelighed siden 2012. Med sig har hun erfaring fra både konsulentverdenen og udvikling af automatiske tilgængelighedsværktøjer.

Hun har arbejdet med alt fra manuel tilgængelighedstest til rådgivning og undervisning, samt arbejde med tilgængelighedsstandarder som aktivt medlem af W3C.

Hun kombinerer erfaringer og viden fra UX, tilgængelighed og brugercentrerede udviklingsmetoder for at kunne skabe fantastiske brugeroplevelser for alle.