Om os

Inklusio er en konsulentvirksomhed, der rådgiver om tilgængelighed til web og mobil. Vi gør tilgængelighed overskueligt og nemt – fra opstart af proces til test af færdig løsning.

Stein Erik Skotkjerra

CEO & Grundlægger. Certificeret CPWA

Stein Erik er en passioneret forkæmper for en inkluderende digital verden. Med udgangspunkt i en menneskecentreret tilgang har han arbejdet som rådgiver, underviser og konsulent inden for it og digitalisering i 20 år.

Stein Erik er Certified Professional in Web Accessibility (CPWA), fordi han har opnået følgende to certificeringer: Certified Professional in Accessibility Core Competency (CPACC) og Web Accessibility Specialist (WAS). CPWA er den højeste certificering, der udbydes af International Association of Accessibility Professionals (IAAP).

Kontakt Stein Erik Skotkjerra

Stein Erik Skotkjerra

Anne Thyme Nørregaard

Seniorkonsulent i Webtilgængelighed. Certificeret CPWA

Anne er Cand.it med en specialisering i usability og tilgængelighed og har arbejdet med tilgængelighed siden 2012. Med sig har hun erfaring fra både konsulentverdenen og udvikling af automatiske tilgængelighedsværktøjer.

Hun har arbejdet med alt fra manuel tilgængelighedstest til rådgivning og undervisning, samt arbejdet med tilgængelighedsstandarder som aktivt medlem af W3C.

Hun kombinerer erfaringer og viden fra UX, tilgængelighed og brugercentrerede udviklingsmetoder for at skabe inkluderende brugeroplevelser.

Anne er Certified Professional in Web Accessibility (CPWA), fordi hun har opnået følgende to certificeringer: Certified Professional in Accessibility Core Competency (CPACC) og Web Accessibility Specialist (WAS). CPWA er den højeste certificering, der udbydes af International Association of Accessibility Professionals (IAAP).

Kontakt Anne Thyme Nørregaard

Anne Thyme Nørregaard

Linda Thyme

Kommunikationskonsulent

Linda er stærkt passioneret for samfundsgavnlige forretningsmodeller og kommunikation, herunder hvordan vi bedst muligt forstår hinandens perspektiver og indtænker disse i helhedsorienterede løsninger. Hun tager sig blandt andet af kommunikationsopgaver og vurderer, om tilgængelighedserklæringer er i overensstemmelse med webtilgængelighedsloven.

Kontakt Linda Thyme

Linda Thyme