Om os

Inklusio er en konsulentvirksomhed, der rådgiver om tilgængelighed til web og mobil.

Vi gør tilgængelighed overskueligt og nemt – fra opstart af proces til test af færdig løsning.
Se, hvordan vi kan hjælpe dig med tilgængelighed.

Stein Erik Skotkjerra

CEO & Grundlægger

Stein Erik er en passioneret forkæmper for en inkluderende digital verden. Med udgangspunkt i en menneskecentreret tilgang har han arbejdet som rådgiver, underviser og konsulent inden for it og digitalisering i 20 år.

Med teknologi som fællesnævner spænder hans karriere fra udvikling af it-værktøjer til blinde og svagsynede, iværksætter med eget konsulentfirma, til strategisk rådgiver for topledelsen i større virksomheder. Fælles for hans arbejde på disse områder er interesse for og ekspertise inden for inkluderende digitalisering, social bæredygtighed og læring i organisationer.

Kontakt Stein Erik:

Anne Thyme Nørregaard

Seniorkonsulent i Webtilgængelighed

Anne er Cand.it med en specialisering i usability og tilgængelighed og har arbejdet med tilgængelighed siden 2012. Med sig har hun erfaring fra både konsulentverdenen og udvikling af automatiske tilgængelighedsværktøjer.

Hun har arbejdet med alt fra manuel tilgængelighedstest til rådgivning og undervisning, samt arbejdet med tilgængelighedsstandarder som aktivt medlem af W3C.
Hun kombinerer erfaringer og viden fra UX, tilgængelighed og brugercentrerede udviklingsmetoder for at skabe inkluderende brugeroplevelser.

Kontakt Anne:

Mai Hartmann

Seniorkonsulent i Webtilgængelighed

Mai har en stor del af sin erfaring fra stillinger som Digital Accessibility Specialist og som UX designer. Hun er uddannet blandt andet fra IT-universitetet i København med en Master’s degree i Digital Design and Interactive Technologies.

Hun er blandt de få, der kender standarder og lovgivning på webtilgængelighedsområdet til bunds.

Kunder vil møde Mai Hartmann på alle typer projekter og med særligt fokus på uddannelse, vejledning og konkret hjælp til at forbedre tilgængelighed i design og kode.

Sideløbende med jobbet hos Inklusio underviser Mai Hartmann bachelorstuderende på Digital Design and Interactive Technologies på IT-universitetet, og herfra har hun erfaring med at formidle kompleks viden og holde sin faglighed opdateret.

Kontakt Mai:

Katrine Gregersen

Konsulent i Webtilgængelighed

Med sin kandidat og specialisering i menneske-computer interaktion, bidrager Katrine til at evaluere tilgængelighed på digitale løsninger og rådgive virksomheder i, hvordan de kan gøre deres hjemmesider og apps til mobil inkluderende for alle.
Hun har fra udlandet erfaring med at udvikle digitale løsninger, som er baseret på en god forståelse af slutbrugerne og deres behov.

Kontakt Katrine:

Linda Thyme

Akademisk medarbejder

Linda er stærkt passioneret for samfundsgavnlige forretningsmodeller og kommunikation, herunder hvordan vi bedst muligt forstår hinandens perspektiver og indtænker disse i helhedsorienterede løsninger. Hun tager sig blandt andet af kommunikationsopgaver og vurderer, om tilgængelighedserklæringer er i overensstemmelse med webtilgængelighedsloven.

Kontakt Linda: