Tilgængelig Torsdag

Skrevet af Inklusio den

Vi afholder webinarer for dig, der gerne vil lære om webtilgængelighed, den sidste torsdag hver måned. Konceptet kalder vi Tilgængelig Torsdag, og vi har et nyt tema på programmet hver måned.

Her er programmet for de kommende måneder:

Sådan bliver du ”Best in UX Design”

Webinar 29. august 2024 fra kl. 9.00-9.55

Case: Vi vandt guld-prisen for ”Best in UX Design” til Danish Digital Awards 2024, sammen med TreSyv. Vi var nemlig sammen om at udvikle Dansk Blindesamfunds hjemmeside, hvor vi i Inklusio rådgav om webtilgængeligheden.

Hvorfor hænger godt UX design og webtilgængelighed så godt sammen? Og hvad kan du gøre for at opnå samme resultat på din hjemmeside? Det får du førstehånds-inblik i til dette webinar.

Tilmeld dig Sådan bliver du Best in UX Design

Spørg en Ekspert om Webtilgængelighed

Webinar 26. september 2024 fra kl. 9.00-9.55

Stil frit spørgsmål om webtilgængelighed til en af Inklusios tilgængeligheds-eksperter.

Vi glæder os til at besvare spørgsmål om alt fra målgrupper og hjælpemidler til WCAG 2.2, tilgængelighedsloven, webtilgængelighedsloven, standarden EN 301 549, POUR, SEO – og meget mere!

Hvis du ikke har nogen spørgsmål, tager vi nogle gode spørgsmål frem at tale om, for vi har rigtig mange guldkorn at dele!

Tilmeld dig Spørg en Ekspert om Webtilgængelighed

Webtilgængelighed i E-handel

Webinar 31. oktober 2024, fra kl. 9.00-9.55

Vil du gerne øge dit salg og få op mod 20% flere kunder? Så har du god grund til at lære om webtilgængelighed i e-handel. Når din webshop er webtilgængelig åbner det nemlig op for, at omkring 20% flere kunder kan komme igennem købsflowet på din hjemmeside, og flere konverteringer er flere penge.

Der kommer desuden lovkrav til, at webshops skal være tilgængelige, når tilgængelighedsloven træder i kraft i juni 2025.

Få flere kunder, øg dit salg og hør, hvordan du bliver compliant med loven:

Tilmeld dig Webtilgængelighed i E-handel

Tilmelding

Tilmeld dig via linksne ovenfor.

Det koster ikke penge at tilmelde sig.
Når du tilmelder dig bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev, så du får besked om lignende arrangementer, nyttig viden om webtilgængelighed og markedsføring i fremtiden. Du kan altid framelde dig senere, og vi lover, at vi ikke spammer.

Målgruppe

Webinarerne er relevante for alle, der har med deres organisations websted at gøre. Det kan fx være, at du er udvikler, UX’er, kommunikatør, grafisk designer – eller måske er du en chef, der gerne vil have flere besøgende på jeres hjemmeside og se, hvad webtilgængelighed kan.

Vi glæder os til at se dig til Tilgængelig Torsdag!

Hvis du har en ven eller kollega, som kunne være interesseret, så del gerne dette blogindlæg med dem.

Bedste hilsner, Inklusio

Stein Erik Skotkjerra og Anne Thyme fra Inklusio arbejder foran hver deres computer ved et bord. Anne kigger op og smiler. Tekst på billedet: "Tilgængelig Torsdag: Webinarer om webtilgængelighed. Online, den sidste torsdag hver måned".