Hvad tilbyder Inklusio?

Stein Erik står foran et slide om Inklusio

Vi tester tilgængeligheden på din organisations apps og websteder, og alt efter dine ønsker skræddersyr vi en praktisk løsning til dig i form af workshops, test og rådgivning i øjenhøjde. Vi hjælper med at lave tilgængelighedserklæring og strategi for at indtænke digital inklusion tidligt i udviklingsprocessen for nye apps og websteder.

Det er vigtigt for os, at vi ikke laver tingene for dig, men at vi laver dem med dig via vejledning og oplæring. På den måde lærer du og dit team hele tiden mere om tilgængelighed og digital inklusion, og I vil på sigt selv kunne varetage flere af opgaverne uden hjælp udefra.

Læs mere om vores produkter og kontakt os for at få tilbud på et forløb, som er skræddersyet til din organisation.

Stein Erik står foran et slide om Inklusio

Workshop: Forstå dine Brugere

Bliv fortrolig med hjælpeteknologier såsom skærmlæsere, tekstforstørrelse, stemmestyring og tastaturnavigation, så du selv kan udføre grundlæggende test af løsninger på de mest almindelige hjælpeteknologier for handicappede.

Læs om Forstå dine brugere

Workshop: Collaborative Test

Du medbringer de produkter, du vil fokusere på, og sammen tester vi for tilgængelighed og identificerer potentielle udfordringer og løsninger.

Læs om collaborative test

Design Review

Investér i et design review og sikr, at dit produkt eller website er tilgængeligt for alle. Design reviewet er en gennemgang af interface mock-ups eller designsystemer med det mål at forebygge tilgængelighedsproblemer før udviklerne begynder at skrive koden.

Læs om design review

Workshop: Intro til Webtilgængelighed

Du får en grundlæggende introduktion til begrebet tilgængelighed. Vi ser på reglerne, typiske udfordringer og mulige løsninger – hele tiden med udgangspunkt i dit eget produkt.

Læs om Intro til webtilgængelighed

Klippekort

Vi deler gerne ud af vores viden, og det vigtigste for os er at give vores kunder bedre forudsætninger for selvstændigt at indtænke tilgængelighed på alle niveauer.

Læs om klippekort

Test din Løsning

Gennem årene har vi i Inklusio specialiseret os i at bruge de bedste værktøjer til test af webtilgængelighed. Sammen med dig og din leverandør finder vi løsningsforslag til problemområder.

Læs om vores muligheder for test