Webtilgængelighed | Test, rådgivning og workshops

Vi tester tilgængeligheden på din organisations apps og websteder, og alt efter dine ønsker skræddersyr vi en praktisk løsning til dig i form af workshops, test og rådgivning i øjenhøjde. Vi hjælper med at lave tilgængelighedserklæring og strategi for at indtænke digital inklusion tidligt i udviklingsprocessen for nye apps og websteder.

Det er vigtigt for os, at vi ikke laver tingene for dig, men at vi laver dem med dig via vejledning og oplæring. På den måde lærer du og dit team hele tiden mere om tilgængelighed og digital inklusion, og I vil på sigt selv kunne varetage flere af opgaverne uden hjælp udefra.

Læs mere om vores produkter og kontakt os for at få tilbud på et forløb skræddersyet til din organisation.

Rådgivning

Vi deler gerne ud af vores viden, og det vigtigste er at efterlade vores kunder med bedre forudsætninger for at indtænke tilgængelighed på alle niveauer.

Læs om vores tilbud på rådgivning

Test

Gennem årene har vi i Inklusio specialiseret os i at bruge de bedste værktøjer til test af webtilgængelighed. Sammen med dig og din leverandør finder vi løsningsforslag til problemområder

Læs om vores muligheder for test

Workshops

Vi laver ikke noget for jer, vi laver det med jer. Vores specialister deler gerne deres viden om webtilgængelighed med jer gennem tæt samarbejde, oplæring og fælles løsninger i workshops.

Læs om vores forskellige workshops